Categories
Hot Live news

Verighete aur și verighete argint

Tu și viitoarea ta logodnică ce plănuiți să alegeți? Verighete aur sau verighete argint? Indiferent de alegerea pe care o veți face, trebuie să știți că este foarte important să vă gândiți foarte bine la rezultatul final. Să vă gândiți extrem de bine la ceea ce vă permiteți și la ceea ce nu. Nu este o rușine să apelați la verighete ieftine. Dacă un model de verighete este potrivit pentru voi, chiar nu are relevanță cât a costat. În esență, că sunt verighete aur sau verighete argint, că sunt scumpe sau verighete ieftine, chiar nu are importanță.

Este colosal să vă placă ceea ce ați ales, pentru că ceea ce ați decis împreună asupra modelelor sau modelului de verighete, veți purta toată viața!

Verighetele de aur – ce se știe despre acestea?

Când spui verighete aur, spui rafinament și eleganță. Spui accesibilitate, dar și simplitate. Tu ce spui și cum ai defini verighetele din aur? Acestea, după cum poate bine știi, pot fi din aur alb, care este foarte cotat, și aur galben. Aurul alb a ajuns să capete însemnătăți foarte mari în prezent, iar foarte multe cupluri aleg să opteze pentru verighete aur alb, care nu sunt verighete deloc ieftine.

Dar, bineînețes, acest aspect, al prețului, depinde foarte mult și de acele modele verighete pe care le alegeți. Cu un inel logodnă nu este atât de multă cheltuială, în schimb, cu verighetele, este. Nu doar pentru că sunt două, ci și pentru simplul fapt că dacă le alegeți pe cele din aur alb, bugetul trebuie să fie ridicat instant.

Verighetele din aur sunt cea mai întâlnită decizie în materie de verighete. Atât aurul alb, cât și cel galben sunt la mare căutare. Însă decade acesta în fața argintului? Înainte de ați spune câteva detalii și despre verighetele din argint, vreau să te întreb pe tine ceva. Vreau să vă întreb pe voi ceva. Care este varianta voastră de verighete? Ce modele verighete preferați și din ce să fie acestea confecționate?

Verighete din argint – alegem argintul în detrimentul aurului?

Da! Există foarte multe persoane pentru care argintul este mult mai satisfăcător când vine vorba despre verighete. Trebuie reținut, totuși, că verighetele din argint se încadrează mult mai ușor la categoria verighete ieftine, decât cele din aur.

De ce și cui se datorează acest fapt? Ei bine, argintul, chiar dacă este argint 925, în timp se poate degrada. Astfel, veți fi nevoiți să vă informați cum privire la curățarea acestuia în cazul în care este nevoie!

Mult mai sofisticate și mai sensibile din punct de vedere al materialului, verighetele din argint necesită o atenție sporită. De aceea, trebuie să vă gândiți cum cheltuiți banii pe verighete. Recomandarea specialiștilor sunt verighetele din aur, pentru că acesta nu se deteriorează în timp, ci aspectul verighetelor va fi același, ca la început, și după 10 sau mai mult de 10 ani!

Decizia, însă, vă aparține. La fel cum se întâmplă, de altfel, și în cazul unui inel logodnă! Alege-l înțelept și după un răspuns afirmativ, alegeți împreună acele verigehte la care ați visat amândoi!